Nákup vašich prebytočných pekárenských strojov

Naša spoločnosť so sídlom v Bielefelde disponuje priestrannou výstavnou halou, v ktorej na ploche 5000 metrov štvorcových prezentujeme obrovský sortiment použitých pekárenských strojov.

Nákup vašich prebytočných pekárenských strojov

 

Plánujete likvidáciu pekárne a chcete predať svoje staré stroje? Potom je Multiback Bakery Technology vaším kompetentným partnerom. Multiback Bäckereitechnik sa špecializuje na nákup a predaj použitých pekárenských strojov. Vďaka našim dlhoročným znalostiam v odbore dokážeme reálne zvážiť hodnotu vašich strojov a ponúknuť vám primeranú cenu za vaše použité stroje.

 

Zistite viac o našich službách alebo priamo získajte odhad nákladov na vaše pekárske vybavenie. Radi Vám tiež demontujeme a odvezieme Vaše zariadenie – nezáväzne Vám poradíme.

 

Likvidácia podnikania: Vykúpime vaše pece a stroje

 

Ak má byť spoločnosť zlikvidovaná, predaj strojov je len jednou z mnohých úloh, ktoré treba dokončiť. Pekárske stroje Multiback vám s tým radi pomôžu. Ako špecialista na použité pekárske stroje sme schopní prevziať jednotlivé zariadenia aj kompletné vybavenie pekárne. Radi vám tiež stanovíme férovú cenu špeciálnych strojov.

 

Naša spoločnosť so sídlom v Bielefelde disponuje priestrannou výstavnou halou, v ktorej na ploche 5000 metrov štvorcových prezentujeme obrovský sortiment použitých pekárenských strojov. Náš pridružený showroom je prvým kontaktným bodom pre pekárov z celého Nemecka, ktorí hľadajú použité vybavenie pre svoje podnikanie. Radi vykúpime aj vaše staré stroje. Od pece cez silá na múku, zariadenia na prípravu cesta až po kompletné výrobné linky, akceptujeme takmer každé zariadenie na výmenu dielov.

 

Nákup a sťahovanie za férové ​​ceny


Ako odborníci v tomto odvetví presne vieme, akú hodnotu majú vaše staré stroje. Bez ohľadu na to, či sú zariadenia takmer nové alebo v priemernom stave používania: radi vám vymeníme vaše systémy. Staré stroje zvyčajne pripravujeme, kontrolujeme a čistíme predtým, ako ich ponúkneme našim zákazníkom ako použité pekárske stroje. Či už čiastočne alebo úplne po generálnej oprave: komerčné pekárne všetkých veľkostí nájdu v našom sortimente to správne vybavenie.

 

Potrebujete pomôcť s demontážou a odstránením vašich systémov? Aj tu je Multiback Bäckereitechnik na vašej strane ako kompetentný poskytovateľ služieb. Naši skúsení montéri sa radi ujmú akýchkoľvek nadchádzajúcich úloh a vždy budú dodržiavať vaše prevádzkové postupy. Veď presne vieme, koľko plánovania stojí za likvidáciou firmy. Naši profesionáli sprevádzajú vašu firmu pri likvidácii a prevezmú kompletnú demontáž a odvoz, aby ste sa mohli v pokoji postarať o prebiehajúci obchod.

 

Zistite teraz a predajte použité pekárske stroje Likvidácia pekárne


Či už ide o malý remeselný podnik, pekárenský reťazec alebo priemyselnú pekáreň: sme váš kontakt, ak hľadáte kupca pre použité pekárske stroje. Od miešačky cesta až po kompletnú výrobnú linku odoberáme staré stroje všetkých typov a veľkostí výmenou dielov. Ak hľadáte nové obchodné vybavenie, v našom dobre zásobenom showroome v Bielefelde určite nájdete to, čo hľadáte.

 

Kontaktujte nás teraz a vyžiadajte si nezáväznú ponuku na vaše použité zariadenie. Vaše staré použité pekárske stroje môžete predať špecializovanému predajcovi za výhodné ceny a demontáž prenechajte našim skúseným mechanikom. Hladkému prevádzkovému rozlíšeniu teda už nič nestojí v ceste.

multiback

Súvisiace príspevky

Načitáva sa, prosím čakajte.

Aktuálne inzeráty z nášho trhu

Načitáva sa, prosím čakajte.